EMAIL MARKETING

Χρησιμοποιήστε έναν από τους πιο διαδεδομένους τρόπους προσέγγισης πελατών

Mια αρκετά καλή επενδυτική κίνηση μιας επιχείρησης είναι η ενασχόληση της με το διαδίκτυο καθώς και με τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσα από αυτό. Η δημιουργία ιστοσελίδων , τα e-shops, oι καμπάνιες του Facebook και του Instagram έχουν αυξηθεί ραγδαία τα τελευταία 10 χρόνια στην χώρα μας εξαιτίας των κερδών που επιφέρουν στις επιχειρήσεις που τις εφαρμόζουν. Όλες οι παραπάνω υπηρεσίες αφορούν το digital marketing ,την δημιουργία Digital Marketing Plan καθώς και την προώθηση του με τεχνικές του SEO (Search Engine Optimization).Σκοπός όλων των παραπάνω είναι ουσιαστικά η προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχειρήσεις με στόχο την προσοχή του κοινού – διαφήμιση άρα και την αύξηση των εισόδων της!
Τα κανάλια προώθησης και οι επιλογές που έχετε είναι πάρα πολλές προκειμένου να είστε ανταγωνιστικοί. Σκοπός είναι να βρείς ποιος είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για την δική σου επιχείρηση ζητώντας βοήθεια από τους ειδικούς. Παρόλα αυτά μια αρκετά άμεση διαφήμιση και ένας άκρως επαγγελματικός τρόπος προσέλκυσης νέων πελατών για τις περισσότερες επιχειρήσεις είναι το Email Marketing. Εκτενέστερα, η συγκεκριμένη προώθηση αφορά την αποστολή ενός διαφημιστικού μηνύματος με τους ακόλουθους σκοπούς :

Η γρήγορη ,η εύκολη χρήση ,το στοχευμένο κοινό που απευθύνεστε και η δυνατότητα μέτρησης αποτελεσμάτων, με τα αναλυτικά -στατιστικά στοιχεία που σου παρέχει για τις αποδόσεις που έχει η συγκεκριμένη ενέργεια το συνιστούν ως ένα αρκετά χρήσιμο εργαλείο όπου πρέπει να το εντάξεις στην επιχείρηση σου αλλά και στην καθημερινή σου ρουτίνα εφόσον δεν έχει γλώσσα προγραμματισμού και δεν απαιτεί συγκεκριμένες γνώσεις από web development , αρθρογράφους, γραφίστες κτλπ .Το ιδιαίτερα ελκυστικό και αρκετά χαμηλό κόστος που έχει επίσης το καθιστούν στις top 5 ενέργειες σε όλη την Ευρώπη με σκοπό την προώθηση και την διαφήμιση της επιχείρησης σου.
Ίσως είναι το πιο προσιτό και οικονομικό εγχείρημα στην εποχή που διανύουμε!

Η ομάδα μας απαρτίζεται από καταρτισμένα στελέχη με ατέρμονη δημιουργικότητα ,καινοτομία και εμπειρία με σκοπό να υλοποιήσουμε τις δικές σας επιθυμίες. Ότι μας ζητήσετε, ότι έχετε στο μυαλό σας, ότι ονειρεύεστε το δημιουργούμε εμείς και οι συνεργάτες μας για εσάς! Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ενημέρωση – πληροφορία θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να σας γνωρίσουμε από κοντά!

•Για πρόσκληση σε κάποια εκδήλωση ή έκθεση
•την αποστολή μιας προσωπικής προσφοράς που υπάρχει αποκλειστικά για εκείνον τον πελάτη σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (π.χ. 10 ήμερη αποκλειστική προσφορά σε συγκεκριμένους κωδικούς )
•για καλύτερες πρακτικές επάνω στον αντίστοιχο τομέα που δραστηριοποιείται η κάθε επιχείρηση ,για νέες τεχνικές που προκύπτουν εφόσον τα δεδομένα της κοινωνίας μας μεταβάλλονται συνεχώς και η τεχνολογία εξελίσσεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς απαιτώντας συνεχή παρακολούθηση από ειδικούς
•προσωποποιημένη αποστολή .Ίσως ένα από τα βασικότερα πλεονεκτήματά του Email Marketing εφόσον με την αποστολή ενός προσωποποιημένου email σου δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσεις μια πιο προσωπική επαφή και τονίζεις το ανθρωποκεντρικό προφίλ που έχει η επιχείρηση σου! Επίσης όσον αφορά το πελατολόγιο που ήδη υπάρχει , εκδηλώνεις ενδιαφέρον για τα αποτελέσματα που έφερε η συνεργασία σας καθώς και για πιθανές αλλαγές που ίσως να χρειάζονται, κοινώς μεταγοραστική εξυπηρέτηση. Ακολούθως δημιουργείς σύσφιξη σχέσεων αλλά και υπενθύμιση της παρουσίας σας στην αγορά.

  • EMAIL Marketing

Θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας γνωρίσουμε και να σας βοηθήσουμε στην επίτευξη των στόχων σας.