ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ADWORDS

Αποκτήστε άμεση κυκλοφορία και ενισχύστε τις πωλήσεις σας με

Καμπάνια διαχείρισης διαφημίσεων Google

Καμπάνιες διαχείρισης διαφημίσεων Google Ads που σας εξασφαλίζουν άμεση επισκεψιμότητα και τελικά σας φέρνουν περισσότερους οδηγούς και συμφωνίες. Αποκτήστε τη σχετική επισκεψιμότητα για τον ιστότοπό σας με τις προνοητικές ικανότητες των ειδικών μας στις υπηρεσίες διαχείρισης διαφημίσεων Google Ads και παρακολουθήστε αξιόπιστα τις ενημερωμένες πληροφορίες. Ως επιβεβαιωμένη ομάδα, επικεντρωνόμαστε στη διασφάλιση μιας ανώτερης απόδοσης επένδυσης από την καμπάνια σας AdWords.

Ποια είναι τα στάδια μιας διαχείρισης καμπάνιας Adwords;

 

Στρατηγική και εγκατάσταση λογαριασμού Google Ads

01

Οι αποτελεσματικές καμπάνιες διαχείρισης του Google Adwords βασίζονται σε μια σταθερή διαδικασία, μια σταθερή αρχική ρύθμιση και μια εξαντλητική δομή καμπάνιας.

Ο σχεδιασμός μιας ισχυρής διαδικασίας διαχείρισης Google Adwords και η επεξεργασία των διαφημιστικών εκστρατειών καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος του προηγούμενου μήνα της εκστρατείας σας. Δεν υπάρχει κανένας καλός λόγος να θέσετε τις διαφημίσεις σας σε λειτουργία και να απορρίψετε την προώθηση που δαπανήθηκε σε μια μισοκατασκευασμένη καμπάνια που δεν θα μετατραπεί.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο βάζουμε στην άκρη τη ζωτική προσπάθεια να κατασκευάσουμε μια σταθερά οργανωμένη δομή καμπανιών που περιέχουν έντονα στοχευμένες ομάδες διαφημίσεων που δίνουν έμφαση στις διάφορες σελίδες/ομάδες προϊόντων στον ιστότοπό σας. Για την κατάσταση αυτή, θα κάνουμε μια γρήγορη κίνηση για να σας πούμε τι θα προτείναμε.

Ανάλυση και ανάπτυξη σελίδων 

02

Μια επιχείρηση/ιστοσελίδα μπορεί να διαθέτει την καλύτερη διάταξη βαθιά στρατηγικά σχεδιασμένων καμπανιών PPC. Ωστόσο, στην απίθανη περίπτωση που η σελίδα προορισμού δεν προορίζεται για την αλλαγή των πελατών, μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι τα άτομα είτε θα πέσουν κατευθείαν από τη σελίδα είτε δεν θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν αυτό που αναζητούν αρκετά γρήγορα.

Η ομάδα των έμπειρων εμπειρογνωμόνων μας σε θέματα CRO άρχισε να κάνει προτάσεις για τη σελίδα προορισμού από την αρχή. Εάν θεωρούμε ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές πριν από την αποστολή πληρωμένης κυκλοφορίας σε αυτές, θα επικοινωνήσουμε.

Μερικές φορές, δεν είναι γενικά σαφές ότι μια σελίδα προορισμού δεν θα έχει καλή απόδοση. Ωστόσο, μπορούμε να το μετρήσουμε αυτό πριν από πολύ καιρό, μόλις αρχίσουν να τρέχουν οι εκστρατείες PPC.

Διαχείριση Google Adwords

03

Η πλήρης διαχείριση της διαχείρισης των καμπανιών PPC είναι θεμελιώδης για την ευημερία και την εκτέλεση των διαφημίσεών σας.

Διαθέτουμε έναν τεράστιο κατάλογο βελτιώσεων των καμπανιών που εκτελούμε για να ενισχύσουμε την απόδοση της επένδυσης σας. Αυτές περιλαμβάνουν την εκτέλεση τακτικών αναφορών ερωτημάτων αναζήτησης για την εύρεση νέων κορυφαίων λέξεων-κλειδιών και την αναγνώριση αρνητικών λέξεων-κλειδιών που θέλουμε να προσθέσουμε. Θα αλλάξουμε την ενίσχυση προσφορών, θα κάνουμε αλλαγές στο διαφημιστικό κείμενο και θα επανεξετάσουμε την απόδοση της σελίδας προορισμού, μεταξύ διαφόρων βελτιστοποιήσεων. Όταν είμαστε σίγουροι ότι έχουμε δημιουργήσει ένα αποτελεσματικό σχέδιο για τη λειτουργία των διαφημίσεών σας, θα συζητήσουμε μαζί σας για την αύξηση των προωθητικών ενεργειών σας ώστε να επεκτείνετε τις προσφορές σας και να πετύχετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους.

This is custom heading element

Διαχείριση εκστρατειών

Δεν έχει σημασία αν, από τώρα, έχετε ένα σωρό καμπάνιες υπηρεσιών διαχείρισης διαφημίσεων Google Ads που χρειάζονται λίγη φροντίδα ή αν θέλατε μια νέα ρύθμιση για τη δημιουργία καμπάνιας- μπορούμε να ασχοληθούμε με συνέπεια με τις καμπάνιες σας για την πιο ακραία παραγωγικότητα. Το Google Ads είναι μια πλατφόρμα αυτοεξυπηρέτησης. Δεν απαιτείται να προσλάβετε μια επαγγελματική εταιρεία PPC για να ρυθμίσετε και να διαχειριστείτε τη PPC σας.

Δημιουργία και βελτιστοποίηση διαφημίσεων

Κάνουμε επαύξηση των υπηρεσιών διαχείρισης διαφημίσεων Google Ads για να αναπτύξουμε περαιτέρω το σκορ ποιότητας των διαφημίσεων και να ωθήσουμε τους επισκέπτες να αξιοποιήσουν τις διαφημίσεις μας, όπου ένας οριστικός στόχος είναι η απόκτηση οδηγών/πωλήσεων. Διασφαλίζουμε ότι χρησιμοποιούμε κάθε μία από τις προσβάσιμες επεκτάσεις για να εργαστούμε για την απόδοση της καμπάνιας μας.

Εύρεση καλύτερων λέξεων-κλειδιών

Για μια σταθερή και συναρπαστική λίστα καλύτερων λέξεων-κλειδιών, κάνουμε μια εντατική εξέταση των λέξεων-κλειδιών, καθώς μόνο οι καθορισμένες λέξεις-κλειδιά πίσω από μια καμπάνια μπορούν να κάνουν το πλήθος να αναζητήσει τη συγκεκριμένη επιχείρηση για συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά. Έχουμε μια αφοσιωμένη ομάδα που εκτελεί τέτοιες επιχειρήσεις για κάθε εργασία, καθώς αυτό είναι το πιο αξιοσημείωτο που χρειάζεται για την προσέγγιση του δεσμευμένου πλήθους και την υψηλή απόδοση της επένδυσης (ROI).

Δημιουργία και εφαρμογή παρακολούθησης μετασχηματισμού

Αυτό είναι ένα από τα ουσιώδη και σημαντικά πράγματα που κάνουμε με κάθε καμπάνια Google Ads Management Services. Πιστεύουμε ότι το να δώσουμε το χαμηλό CPC και την υψηλότερη απόδοση επένδυσης είναι εφικτό, ακολουθώντας τη συμπεριφορά των πελατών στις διαφημίσεις που κάναμε κλικ. Κατασκευάζουμε και συντονίζουμε όλους τους θεμελιώδεις ακόλουθους κωδικούς πριν από την έναρξη της καμπάνιας. 

This is custom heading element

Θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας γνωρίσουμε και να σας βοηθήσουμε στην επίτευξη των στόχων σας.