Δημιουργικές ιδέες σχεδίασης ιστοσελίδων για να σας εμπνεύσουν

Δημιουργικές ιδέες σχεδίασης ιστοσελίδων για να σας εμπνεύσουν

Ψάχνετε για την καλύτερη εταιρεία κατασκευής website με τέλειες δημιουργικές ιδέες σχεδίασης ιστοσελίδων για τη κατασκευή του site σας; Το κυνήγι σας για την εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων μπορεί να σταματήσει καθώς έχετε φτάσει στη σωστή πλατφόρμα. Η εταιρεία μας, μια δημοφιλής εταιρεία σχεδίασης ιστοσελίδων, κατασκευάζει ποιοτικά σχέδια και κατασκευάζει εκπληκτικές στρατηγικές για την ιστοσελίδα της εταιρείας σας που θα προσελκύσουν την προσοχή του κοινού προς την ιστοσελίδα της εταιρείας σας.

Πίνακας περιεχομένων

  1. Γιατί χρειάζεστε υπηρεσίες σχεδίασης ιστοσελίδων;
  2. Κορυφαίες τρέχουσες ιδέες ιστοσελίδων
    2.1: Διαδικασία βήμα προς βήμα
    2.2: Επαναγνωριμία με την αρχή της σχεδίασης ιστοσελίδων
    2.3: Δημιουργία ιστοσελίδας σε διαφορετικές εξειδικευμένες περιοχές
    2.4: Έρευνα σχετικά με τα τρέχοντα σχέδια ιστοτόπων
    2.5: Αναζητήστε άλλες δημιουργικές ιστοσελίδες
  3. Συμπέρασμα
  4. Γιατί χρειάζεστε υπηρεσίες σχεδίασης ιστοσελίδων;

Ίσως αναρωτιέστε γιατί ο σχεδιασμός ιστοσελίδων είναι τόσο κρίσιμος όταν σκέφτεστε να ανακατασκευάσετε τον ιστότοπό σας. Τι αντίκτυπο έχει στο πλήθος και την επιχείρησή σας; Ας ρίξουμε μια ματιά στους λόγους για τους οποίους οι Υπηρεσίες σχεδιασμού ιστότοπου είναι ζωτικής σημασίας:

Δημιουργεί εντύπωση στο κοινό
Η αρχική αίσθηση του στοχευόμενου κοινού για τον οργανισμό σας διαμορφώνεται όταν επισκέπτεται τον ιστότοπό σας. Θα αξιολογήσουν τον οργανισμό σας εκπληκτικά γρήγορα. Προς αυτή την κατεύθυνση, πρέπει να δημιουργήσετε μια θετική σύνδεση με το κοινό σας σε μια υποκείμενη στιγμή.

Το κοινό σας θα αντιληφθεί άσχημα την εταιρεία σας εάν ο ιστότοπός σας είναι άσχημος ή ξεπερασμένος. Ο ιστότοπός σας θα τους απωθήσει αφού δεν τους γοητεύει. Θα χάσετε leads αφού θα πάνε στη σελίδα ενός ανταγωνιστή αντί στη δική σας.

Ο τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι βλέπουν την εικόνα της εταιρείας σας επηρεάζεται από τον σχεδιασμό του ιστότοπου. Η αρχική αίσθηση που τους προκαλείτε θα αποφασίσει αν θα παραμείνουν στη σελίδα σας και θα μάθουν σχετικά με την επιχείρησή σας ή θα φύγουν και θα πάνε σε εκείνη ενός ανταγωνιστή. Ένας ωραίος σχεδιασμός ιστοτόπου κρατά τους επισκέπτες στη σελίδα σας περισσότερο. Η εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων που προσλαμβάνετε θα αξιολογήσει την εταιρεία σας και τα προϊόντα της για να δημιουργήσει έναν ιστότοπο κατάλληλο για τις ανάγκες σας.

Βοηθά στη στρατηγική βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης
Πολλά χαρακτηριστικά και πρακτικές σχεδιασμού ιστοσελίδων επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο διανέμετε το υλικό στον ιστότοπό σας, γεγονός που επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες αναζήτησης στο διαδίκτυο εντοπίζουν την έξοδο και τη λίστα. Έτσι, εκτός από τον τρόπο παραγωγής του περιεχομένου του ιστοτόπου σας, ορισμένες Υπηρεσίες σχεδιασμού ιστοτόπου επηρεάζουν το SEO. Υποθέτοντας ότι είστε νέοι στο πώς λειτουργεί ο σχεδιασμός ιστοτόπων, τείνει να είναι δύσκολο να το καταλάβετε, ωστόσο για να το θέσουμε ξεκάθαρα, ο κώδικάς σας θα πρέπει να είναι SEO-ευπρόσδεκτος.

Δημιουργήστε εγκάρδια σχέση με τους πελάτες
Τα άτομα είναι προσεκτικά σχετικά με τους ιστότοπους που είναι σοβαρά σχεδιασμένοι. Δεν θα εμπιστευτούν τον ιστότοπό σας σε περίπτωση που έχει απαίσια εμφάνιση ή, από την άλλη πλευρά, υποθέτουν ότι τα δεδομένα του ιστότοπου είναι παλιά. Μπορεί να νομίζουν ότι ο ιστότοπός σας είναι δυσάρεστος ή κακόβουλος επειδή δεν έχετε ενημερωμένο σχεδιασμό ιστοσελίδας. Είναι βασικό να εμπιστεύεστε το κοινό-στόχο σας για να παραμείνει στον ιστότοπό σας. Κάθε φορά που οι επισκέπτες παραμένουν περισσότερο στον ιστότοπό σας, η επιχείρησή σας έχει μια ανώτερη πιθανότητα να πιάσει αυτούς τους οδηγούς.

Δημιουργήστε λαμπρή εντύπωση στην εξυπηρέτηση πελατών
Οι άνθρωποι μπορούν να κρίνουν τον τρόπο με τον οποίο τους συμπεριφέρεστε ελέγχοντας την ιστοσελίδα σας. Το σχέδιό σας τους δίνει γνώση σε σχέση με το πώς βλέπετε το κοινό σας. Δεν επενδύετε καμία ενέργεια στις συνθέσεις του ιστοτόπου σας. Το κοινό σας αντιλαμβάνεται ότι δεν θα επενδύσετε ενέργεια για να το βοηθήσετε.

Η ιστοσελίδα σας μοιάζει με έναν πράκτορα εξυπηρέτησης πελατών. Υποθέτοντας ότι ο ιστότοπός σας είναι λαμπρός, σημερινός και φιλόξενος, το στοχευμένο κοινό σας θα νιώσει μεγαλύτερη εκτίμηση στη σελίδα σας. Θα δώσετε την αίσθηση ότι είστε ανοιχτοί και φιλόξενοι στα νέα άτομα που επισκέπτονται τον ιστότοπό σας. Από την άλλη πλευρά, μια ξεπερασμένη και άσχημη ιστοσελίδα κάνει την εταιρεία σας να φαίνεται απόμακρη και απρόσιτη. Οι άνθρωποι προτιμούν να μην κοιτάξουν μια εταιρεία που δεν τους εκτιμά αρκετά ώστε να τους προσφέρει μια καλή πρώτη εντύπωση.

Θεωρήστε ότι η δομή της ιστοσελίδας σας είναι η προηγμένη ουσία της εταιρείας σας. Δεν είναι αλήθεια ότι αν κάποιος έμπαινε στον πραγματικό σας χώρο, θα θέλατε μια καλή χειρονομία για να τον υποδεχτείτε και να τον κάνετε να νιώσει ευπρόσδεκτος; Ο νέος και βελτιωμένος σχεδιασμός ιστότοπου είναι το ισοδύναμο ενός ευγενικού προσώπου που υποδέχεται τους νέους επισκέπτες σας.

Η συνέπεια είναι η βασική πτυχή
Το καλύτερο θα ήταν να δουλέψετε πάνω στην εικόνα σας, ενώ παράλληλα θα αποκτάτε φρέσκους πελάτες για την εταιρεία σας. Θα πρέπει το κοινό σας να εξοικειωθεί με την ιδέα σας, ώστε να σας επιλέξει όταν έρθει η ώρα να αλλάξει. Ο διαδικτυακός σχεδιασμός ιστοτόπων είναι απαραίτητος, καθώς βοηθά στη διατήρηση της ομοιομορφίας σε όλη τη σελίδα σας. Κάθε σελίδα στον ιστότοπό σας θα πρέπει να έχει παρόμοια στυλ και μορφές κειμένου. Ο ιστότοπός σας θα φαίνεται αντιεπαγγελματικός εάν έχετε ένα εφεδρικό σχέδιο σε κάθε σελίδα. Επίσης, δυσχεραίνει τη δημιουργία απομνημόνευσης, επειδή το κοινό σας δεν θα ξέρει ποιους τόνους να συνδέσει με την εικόνα σας.

  1. Κορυφαίες ιδέες ιστοτόπων που βρίσκονται σε εξέλιξη

Ως σχεδιαστής ιστοσελίδων, υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να νιώθετε ότι έχετε κολλήσει σε μια εργασία. Για παράδειγμα, ίσως ο νέος σας πελάτης είναι απίστευτα ασαφής σχετικά με το τι χρειάζεται και δεν έχετε ιδέα από πού να ξεκινήσετε. Ή, από την άλλη πλευρά, ίσως, να νιώσατε εξαντλημένοι και αποχαυνωμένοι στον απόηχο του να εργάζεστε συνεχώς για ένα εκτεταμένο χρονικό διάστημα. Ή, από την άλλη πλευρά, ίσως, σχεδιάζατε ιστότοπους για παρόμοια είδη πελατών χωρίς να έχετε την ευκαιρία να εξασκήσετε τους εφευρετικούς σας μύες. Παρακάτω δίνονται μερικές από τις ιδέες δημιουργικού σχεδιασμού ιστοτόπων που μπορεί να σας εμπνεύσουν και να φέρουν φρεσκάδα στο μυαλό σας:

2.1: Διαδικασία βήμα προς βήμα
Το να εργάζεστε χωρίς μια βήμα προς βήμα προσέγγιση μπορεί να είναι απίστευτα αρνητικό για ένα ρεύμα σχεδιαστή ιστοτόπων – ιδιαίτερα όταν βρίσκεστε μέσα στα ζιζάνια, νιώθοντας υπερένταση και παλεύοντας να επινοήσετε κάτι καινούργιο. Αντί λοιπόν να οδηγείτε τον εγκέφαλό σας να δουλεύει συνεχώς σε υπερδιέγερση, κάντε μια διαδικασία βήμα προς βήμα που εξαλείφει αυτό το υπερβολικό χάος από το μυαλό σας.

Ακόμα καλύτερα, κάντε τη διευθέτησή σας και βάλτε την ως πρότυπο στην εργασία σας στον προγραμματισμό των στελεχών, ώστε να μπορείτε να την επαναχρησιμοποιείτε για κάθε μία από τις θέσεις σας.

Το Trello, για παράδειγμα, είναι μια δωρεάν εφαρμογή που κάνει την καταγραφή και τη συγκρότηση έργων ιστοσελίδας πολύ απλή. Απλώνοντας τις λεπτές λεπτομέρειες για κάθε εργασία σε μια δομή, θα απελευθερώσετε το μυαλό σας από το να απαιτείται να τις αγχώνεστε ή να τις επανεξετάζετε. Αυτό θα σας δώσει χώρο για να αρχίσετε να σκέφτεστε και πάλι καινοτόμα.

2.2: Εξοικειωθείτε ξανά με την αρχή των σχεδίων ιστού
Ενώ προσπαθείτε να σκεφτείτε ευφάνταστες σκέψεις για τον σχεδιασμό ιστοσελίδων, δεν είναι δύσκολο να κολλήσετε στη φρεσκάδα τους. Κανείς δεν είπε ότι πρέπει να είναι καινούργια για να είναι μια ιστοσελίδα σπουδαία. Αν υποθέσουμε ότι καταλήγετε να κολλάτε στην πρωτοτυπία ή την εξερευνητική φύση ενός ιστότοπου που σκαλίζετε, είναι έξυπνο να σταματήσετε αυτό που κάνετε και να πάτε να ερευνήσετε τα στοιχειώδη του καλού UX. Επιστρέφοντας στα ουσιώδη, θα επαναφέρετε την έμφασή σας σε ό,τι απαιτείται, και στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε εφευρετικές επαφές αργότερα, αν σας φαίνονται εντάξει.

2.3: Δημιουργία ιστοτόπου σε διαφορετικές εξειδικευμένες περιοχές
Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στο να κάνεις niching down ως σχεδιαστής ιστοτόπων. Πρώτα απ’ όλα, είναι πολύ πιο απλό να γίνετε γνωστός ως απίστευτος σχεδιαστής, αν κατασκευάζετε ιστότοπους για ένα συγκεκριμένο είδος στοχευμένου ατόμου. Ομοίως, μπορεί να κάνει το επάγγελμά σας πιο απλό, καθώς δεν μένετε ενήμεροι για τις βέλτιστες πρακτικές και τα πρότυπα για κάθε είδος ιστότοπου που μπορεί να σας ζητηθεί να συναρμολογήσετε.

Επειδή εργάζεστε σε παρόμοια είδη τοποθεσιών, ξανά και ξανά, είναι τυπικό να έχετε μια ανησυχητική προοπτική για την εξάντληση των ευφάνταστων μεθοδολογιών για αυτές. Υποθέτοντας ότι το αντιμετωπίζετε αυτό, μια μέθοδος για να ξεκολλήσετε είναι να αναλάβετε ένα εγχείρημα εκτός της ειδικότητάς σας.

2.4: Έρευνα σχετικά με τα τρέχοντα σχέδια ιστοτόπων
Αν δυσκολεύεστε να κάνετε το επόμενο βήμα μετά τη δημιουργία μιας σταθερής βάσης για τον ιστότοπό σας, τότε αφιερώστε λίγο χρόνο στην έρευνα για τα πιο πρόσφατα πρότυπα σχεδιασμού ιστοσελίδων.

Η ουσία του διαδικτύου αλλάζει συνεχώς, σε τέτοιο βαθμό που μπορεί κάλλιστα να είναι δύσκολο να έχετε επίγνωση κάθε ενός από τα μοτίβα που περιφέρονται. Επιπλέον, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι μπορεί να συμβεί στην απίθανη περίπτωση που αρχίσετε να τα ερευνάτε.

2.5: Αναζητήστε άλλες δημιουργικές ιστοσελίδες
Υπάρχουν πολλά μέρη όπου μπορείτε να εντοπίσετε σκέψεις σχεδίου στις μέρες μας. Τα εισερχόμενά σας στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο. Η ροή των διαδικτυακών σας μέσων ενημέρωσης. Οι διαφημίσεις που γεμίζουν τις πλαϊνές γραμμές των ιστότοπων και των διαδικτυακών περιοδικών που επισκέπτεστε.

  1. Συμπέρασμα

Κάθε φορά που σχεδιάζετε ιστοσελίδες επαγγελματικά, είναι απλά φυσιολογικό να καθυστερείτε κάθε τόσο. Ωστόσο, αντί να κρατάτε χαμηλά το κεφάλι σας και να προσπαθείτε να εξαναγκάσετε τα σχέδια να έρθουν, δοκιμάστε κάτι διαφορετικό από το αναμενόμενο. Αυτές οι ιδέες θα σας βοηθήσουν με κάποιο τρόπο να ανακτήσετε τη δημιουργικότητά σας και να δημιουργήσετε κάτι μοναδικό για την ιστοσελίδα του πελάτη σας.

Αν θέλετε να προσλάβετε την κορυφαία εταιρεία σχεδίασης ιστοσελίδων, τότε χωρίς αμφιβολία, η εταιρεία μας είναι η καλύτερη εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων. Η εξειδικευμένη και επαγγελματική ομάδα σχεδιαστών ιστοσελίδων επικεντρώνεται στην παροχή των καλύτερων υπηρεσιών σχεδιασμού ιστοσελίδων που θα τους βοηθήσουν να διατηρήσουν καλές σχέσεις μαζί τους.

Post A Comment