Τάση ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά το 2021

Τάση ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά το 2021

Οι εφαρμογές για κινητές συσκευές είναι δημοφιλείς εδώ και πολύ καιρό και με την πανδημία COVID-19, η αναγκαιότητα της τάσης ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά το 2021 θα φτάσει στην ορμή της. Υπάρχουν επίσης αρκετοί βάσιμοι λόγοι για κάθε υπάρχουσα επιχείρηση και ιδέες στο στάδιο της σύλληψης να βασίζονται στην πλατφόρμα για κινητά στην τρέχουσα ψηφιακή τάση της αγοράς. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός η Google να υιοθετήσει τη «στρατηγική για mobile-first» που σημαίνει ότι τα Google bots ανιχνεύουν πρώτα την έκδοση για κινητά του ιστότοπού σας για σκοπούς κατάταξης, δίνοντας έμφαση στις εφαρμογές και στους χρήστες για κινητά. Η ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά το 2021 είναι πιο έγκυρη από ποτέ, επειδή η τεχνολογία υλικού και λογισμικού για κινητές συσκευές εξελίσσεται για να υποστηρίζει φουτουριστικές ιδέες με τη μορφή εφαρμογών για κινητά. Επιπλέον, η χρήση κινητών συσκευών μεταξύ των ανθρώπων έχει αυξηθεί αλματωδώς σε όλο τον κόσμο τα τελευταία χρόνια, και θα είναι μόνο ανοδική τάση τα επόμενα χρόνια.
Γιατί οι επιχειρήσεις χρειάζονται εφαρμογές για κινητά;
Για μια επιχείρηση, ο στόχος είναι να προσεγγίσετε το μέγιστο κοινό, τις πωλήσεις και την αύξηση εσόδων. Μπορείτε να το επιτύχετε με μια σωστή επιχειρηματική στρατηγική που συμπληρώνεται με ισχυρές εφαρμογές για κινητά. Μια επιχείρηση μπορεί να εκμεταλλευτεί την έξυπνη τεχνολογία, AI, IoT, Blockchain και άλλα τελευταία πλαίσια εφαρμογών για κινητά και προγράμματα για τη δημιουργία μοναδικών και κερδοσκοπικών εφαρμογών για κινητά, το Skyrocketing MVP (ελάχιστο βιώσιμο προϊόν) και το MAP (Minimum Awesome Product). Η τάση ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά το 2020 είναι ένα παράδειγμα του πώς μια επιχείρηση μπορεί να προσεγγίσει το δυνητικό κοινό και να αποκομίσει κέρδος παρά τις δυσμενείς συνθήκες. Εάν θέλετε να ενταχθείτε στην εποχή της εφαρμογής για κινητά, αλλά δεν την αντιλαμβάνεστε με την τεχνολογία, διαβάστε για να διευκρινίσετε και να επιλέξετε τις καλύτερες εφαρμογές για κινητά. Ορίστε λοιπόν.
Εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας και εικονικής πραγματικότητας για κινητά
Μια εφαρμογή ηλεκτρονικού εμπορίου ενσωματωμένη με AR και VR μπορεί να οδηγήσει την επιχείρησή σας σε νέα ύψη με την εξαιρετικά εφικτή και βελτιωμένη εμπειρία χρήστη. Ναί. Τα AR και VR δεν προορίζονται πλέον μόνο για ανάπτυξη εφαρμογών παιχνιδιών. Παραδόξως, η τεχνολογία ισχύει για ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών τομέων για εφαρμογές για κινητά, όπως υγειονομική περίθαλψη, γυμναστήριο, κατάστημα μόδας, επιχείρηση επίπλων – το ονομάζετε, το έχουμε. Το αποτέλεσμα είναι μια πιο ρεαλιστική εμπειρία χρήστη με πλοήγηση σε πραγματικό χρόνο από απόσταση. Τι άλλο χρειαζόταν για να τραβήξει την προσοχή των πελατών σας; Σε μια εποχή όπου οι εφαρμογές για κινητές συσκευές είναι πιο επικεντρωμένες στον πελάτη και όχι στο επίκεντρο των επιχειρήσεων και το VR είναι η φουτουριστική επιλογή στην τάση ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά του 2021 για να μείνετε μπροστά από τους ανταγωνιστές σας.
Διαδίκτυο των πραγμάτων (IoT)
Σήμερα το Διαδίκτυο κυβερνά τον κόσμο και οι κινητές συσκευές διευκολύνουν την επικοινωνία και τη συνδεσιμότητα. Το Industry 4.0 ήταν το κεντρικό σημείο για πολλές καινοτομίες τεχνολογίας που βασίζονται στο Διαδίκτυο και οι εφαρμογές για κινητά που βασίζονται σε IoT είναι μία από αυτές, μαζί με την ανάπτυξη πολλών συσκευών και φορητών συσκευών που συλλέγουν και αποθηκεύουν δεδομένα στο cloud μέσω του διαδικτύου. Όπως το AR και το VR, ο χρήστης μπορεί να αξιοποιήσει αυτές τις εφαρμογές για κινητές συσκευές για να ελέγξει και να ενεργήσει σε έναν τόνο από απόσταση με τη χρήση Wi-Fi.
cloud-computing
το διαδίκτυο των πραγμάτων
Η ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά με βάση το IoT έχει τη δυνατότητα να κάνει τη χρήση του Διαδικτύου και την εμπειρία χρήστη το 2021 πολύ καλύτερη. Τι άλλο χρειαζόταν για να τραβήξει την προσοχή των πελατών σας; Σε μια εποχή όπου οι εφαρμογές για κινητές συσκευές είναι πιο επικεντρωμένες στον πελάτη και όχι στο επίκεντρο των επιχειρήσεων και το VR είναι η φουτουριστική επιλογή στην τάση ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά του 2021 για να μείνετε μπροστά από τους ανταγωνιστές σας.
Τεχνητή Νοημοσύνη και Chatbots
Είναι αναπόφευκτο να μιλάμε για τη συμβολή της τεχνητής νοημοσύνης σε πολλά μέσα και βιομηχανίες χρηστών, συμπεριλαμβανομένων, επιχειρηματικών ιστότοπων, τομέων εφαρμογών για κινητά. Το AI κάνει οποιαδήποτε πλατφόρμα πιο διαισθητική και προσφέρει μια ανθρώπινη απόκριση με τις ικανότητες όπως η μηχανική μάθηση και η βαθιά μάθηση. Οι εφαρμογές AI για κινητές συσκευές έχουν περισσότερες δυνατότητες να φέρουν ανάπτυξη στις επιχειρήσεις, όπως οποιαδήποτε άλλη έξυπνη τεχνολογία προσαρμογής στην ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά το 2021, καθώς η ταχύτητα και η ακρίβεια στην ανάκτηση δεδομένων και η παρουσίασή τους στους χρήστες αποκτούν απίστευτη αξία τα επόμενα χρόνια. Μαζί με αυτό, η ενσωμάτωση AI Chatbot σε εφαρμογές για κινητά βελτιώνει την εμπειρία των πελατών με τη διαισθητική απόκριση και τις γρήγορες λύσεις.
Τεχνολογία Beacons
Καλώς ήλθατε στην εποχή της εξατομικευμένης εξυπηρέτησης πελατών βάσει τοποθεσίας. Απλοποιήστε την αναζήτηση βάσει τοποθεσίας χρησιμοποιώντας συσκευές beacon σε διάφορες τοποθεσίες για να δημιουργήσετε συνδεσιμότητα. Αυξήστε την πελατειακή σας βάση σε τριπλές πτυχές με αυτήν τη συσκευή και την τεχνολογία που βασίζεται σε εφαρμογές για κινητά. Στείλτε καμπάνιες και προσφέρετε ειδοποιήσεις μέσω του τελικού χρήστη για κινητά με βάση την τοποθεσία του πελάτη και τη συμπεριφορά αγορών που μπορούν να μεταφέρουν τους χρήστες στη σχετική σελίδα της εφαρμογής για κινητά. Η τεχνολογία Beacon αύξησε ένα σημαντικό ποσό αφοσίωσης και πωλήσεων χρηστών σε πολλές εφαρμογές για κινητά ηλεκτρονικού εμπορίου. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητη τεχνολογία να υιοθετηθεί στην ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά το 2021 για την προσέλκυση περιφερειακών πελατών. Μαζί με αυτό, η ενσωμάτωση AI Chatbot σε εφαρμογές για κινητά βελτιώνει και την εμπειρία των πελατών.

Cloud mobile apps

Αναπτύξτε προσιτές, ασφαλείς, ευέλικτες και ισχυρές εφαρμογές για κινητά με υπολογιστικό νέφος. Η πρόσβαση και η αποθήκευση δεδομένων δεν ήταν ποτέ τόσο απλή και γρήγορη, αλλά με την καινοτομία στο cloud, οι εφαρμογές για κινητές συσκευές δεν χρειάζονται πολύ χώρο αποθήκευσης συσκευών και αγαπημένες στους χρήστες για αυτόν τον λόγο. Περιττό να πούμε για τη συνδεσιμότητα. Είναι φθηνότερο από άλλες εξελίξεις εφαρμογών για κινητά, ακόμη και το 2021, και λειτουργεί τόσο σε συσκευές Android όσο και σε iOS και αυτό μειώνει το κόστος ανάπτυξης πολλαπλών εφαρμογών για διαφορετικές πλατφόρμες λειτουργικού συστήματος, σε αντίθεση με τις εγγενείς εφαρμογές για κινητά.

Συμπέρασμα
Χωρίς προσαρμογή στην πιο πρόσφατη τεχνολογία στην ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά, δεν μπορεί κανείς να σκεφτεί τη λειτουργία μιας επιτυχημένης επιχείρησης στον ψηφιακό κόσμο που λειτουργεί στο Διαδίκτυο, το Cloud Computing, την έξυπνη τεχνολογία, την τεχνητή νοημοσύνη, την επαυξημένη πραγματικότητα και την εικονική πραγματικότητα. Καθώς οι πελάτες είναι πολύ πεπειραμένοι, αγοράζουν μόνο εάν είναι πλήρως ικανοποιημένοι. Οι εφαρμογές για κινητές συσκευές είναι το σωτήριο για πολλές επιχειρήσεις να παραμείνουν επιτυχημένες στην αγορά. Αλλά χωρίς να προσαρμοστεί στην εξελισσόμενη τεχνολογία, είναι δύσκολο για τις εφαρμογές για κινητά να προσελκύσουν χρήστες και να αντέξουν την αφοσίωση των χρηστών. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να σκεφτείτε τις τεχνολογικές γραμμές όταν αποφασίσετε να αποκτήσετε μια υπηρεσία ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά το 2021 που να ταιριάζει με την επιχειρηματική ιδέα και τη στρατηγική σας για να εξασφαλίσετε μέγιστους πελάτες για τις ιδέες / προϊόντα / υπηρεσίες.

Post A Comment