ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Για μια επιτυχημένη επιχείρηση δεν αρκεί μόνο η κατασκευή μιας ιστοσελίδας ή e-shop. Τι
να κάνει κανείς την ιστοσελίδα αν γνωρίζουν την ύπαρξη της ελάχιστοι ; Πως θα
προσελκύσει καινούργιους πελάτες; Η απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα είναι η προώθηση
ιστοσελίδων. Μέσα από τη προώθηση ιστοσελίδων η ιστοσελίδα της επιχείρησής σας θα
αυξήσει την επισκεψιμότητα της και θα αποκτήσει νέους εν δυνάμει πελάτες.
Πως θα γίνει
αυτό; Εφαρμόζοντας τις τεχνικές του SEO. Ας δούμε τα πράγματα όμως ένα – ένα.

Τι είναι SEO;

SEO είναι οι τεχνικές που εφαρμόζουμε προκειμένου η ιστοσελίδα μας να βρεθεί όσο το
δυνατόν πιο ψηλά στη λίστα αποτελεσμάτων της google, της πιο περιζήτητης μηχανής
αναζήτησης.

Τι θα κερδίσουμε με αυτό;

Σκεφτείτε όταν ένας χρήστης του διαδικτύου αναζητεί κάτι στη google μπαίνει στα
αποτελέσματα της πρώτης σελίδας μέχρι να βρει τελικά αυτό που ψάχνει. Αν η ιστοσελίδα
σας βγαίνει στη πρώτη σελίδα (το καλύτερο θα ήταν να βγαίνει πρώτη στη πρώτη σελίδα ) ο
χρήστης θα κλικάρει σίγουρα ώστε να δει τη ιστοσελίδα.
Η προώθηση ιστοσελίδων είναι μια χρονοβόρα διαδικασία, απαιτεί χρόνο, σκληρή
δουλειά, μελέτη και υπομονή.

Οι τεχνικές SEO που περιλαμβάνει η προώθηση ιστοσελίδων είναι οι ακόλουθες:

On page SEO: το περιεχόμενο της ιστοσελίδας πρέπει να είναι ενδιαφέρον,
μοναδικό, άρτιο ορθογραφικά και συντακτικά και να περιλαμβάνει λέξεις κλειδιά
που αναζητούν συχνά οι χρήστες. Οι τίτλοι, υπότιτλοι, περιγραφές, λεζάντες εικόνων
πρέπει όλα να περιέχουν τις λέξεις κλειδιά. Η ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας
πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο μικρή και να υπάρχουν links που θα
παραπέμπουν σε άλλα σχετικά άρθρα της ιστοσελίδας.
Off page SEO: Οι τεχνικές που έχουν ως στόχο να αποδείξουν ότι η ιστοσελίδα είναι
αξιόπιστη και ασφαλής. Αυτό επιτυγχάνεται με τη δημιουργία backlinks, δηλαδή
υπερ-συνδέσμων σε άλλες ιστοσελίδες που παραπέμπουν στην ιστοσελίδα μας.
Mobile SEO: Τεχνικές που δίνουν τη δυνατότητα στην ιστοσελίδα να προσαρμόζεται
σε κάθε διάσταση οθόνης, mobile, tablet, υπολογιστή, σε κάθε οθόνη χωρίς να
δημιουργεί κανένα σφάλμα ή δυσκολία.
Keyword Research: έρευνα των κατάλληλων λέξεων κλειδιών που θα
χρησιμοποιήσουμε ανάλογα το κοινό, το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας και τον
ανταγωνισμό.
Social Marketing: τεχνικές προώθησης ιστοσελίδων μέσω των social media.
Google AdWords: διαφημίσεις μέσω της google.

Αν ακολουθήσετε όλες τις παραπάνω SEO τεχνικές προώθησης ιστοσελίδων ένα είναι
σίγουρο, θα φέρετε την ιστοσελίδα σας στην πρώτη σελίδα της google και θα αυξήσετε την
επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας.

Οι διαφημίσεις banner είναι η κυριότερη.
Συνήθως αυτές είναι κινούμενες και συνδεδεμένες γραφικές διαφημίσεις 468 × 60 εικονοστοιχείων που εμφανίζονται στην κορυφή μιας εμπορικής ιστοσελίδας. Πωλούνται συνήθως με βάση το CPM (κόστος ανά χίλιες προβολές σελίδας)
Αλλά οι διαφημίσεις banner μπορεί να είναι ακριβές. Για αυτό μπορείτε να πληρώσετε μια κατ ‘αποκοπή χρέωση ή ένα ποσοστό της πώλησης. Θεωρήστε το ισοδύναμο με την πληρωμή ενοικίου για να απολαύσετε την πεζοπορία που μπορεί να προσελκύσει ένα τεράστιο κενό. Οι σύνδεσμοι πληρωμής ανά κλικ μπορούν να αγοραστούν σε μηχανές αναζήτησης όπως το GoTo.com http://www.goto.com Η τιμή ανά κλικ για τις κορυφαίες θέσεις εξαρτάται από το τι είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν οι ανταγωνιστές σας.

Διαφήμιση Pay-per-Sale είναι γνωστή ως Πρόγραμμα Συνεργατών ή Συνεργατών.
Ο έμπορος εγγράφει έναν αριθμό συνεργατών που τοποθετούν έναν σύνδεσμο ή ένα συνδεδεμένο γραφικό στον ιστότοπό τους. Εάν μια πώληση πραγματοποιείται σε έναν πελάτη μέσω αυτού του συνδέσμου, η θυγατρική κερδίζει προμήθεια, συνήθως 5% έως 15% του συνόλου της συναλλαγής. Αυτός μπορεί να είναι ένας αποτελεσματικός – και ασφαλής – τρόπος διαφήμισης, καθώς πρέπει να πληρώνετε μόνο όταν πραγματοποιείται μια πώληση.

Οι πληρωμένες διαφημίσεις σε στοχευμένα ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορούν να είναι πολύ αποτελεσματικές.
Υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες ενημερωτικά δελτία e-mail, πολλά από τα οποία έχουν πολύ μέτρια διαφημιστικά τέλη. Οι αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων κυμαίνονται από 1% έως 3%.

100% ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

  • Good SEO
  • Bad SEO

Τι νόημα θα είχε μια ιστοσελίδα, εάν κανείς δεν μπορεί να τη βρει;

Θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας γνωρίσουμε και να σας βοηθήσουμε στην επίτευξη των στόχων σας.

Πώς η εταιρεία SEO παίζει ζωτικό ρόλο στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας;

Το SEO χτίζει εμπιστοσύνη και αξιοπιστία

 

Ο στόχος κάθε ολοκληρωμένης Εταιρείας SEO στην Αθήνα είναι να θέσει ισχυρά θεμέλια για έναν όμορφο ιστότοπο με άψογη, πρακτική εμπειρία πελάτη, ο οποίος είναι αποτελεσματικά ανιχνεύσιμος στην αναζήτηση λόγω της εμπιστοσύνης και της αξιοπιστίας της μάρκας και των ψηφιακών ιδιοτήτων της. Πολλοί παράγοντες περιλαμβάνουν συνεπείς συνδέσμους, καλή συμπεριφορά πελατών, σήματα AI, εξορθολογισμένα στοιχεία On-page SEO και περιεχόμενο.

 

Καλύτερα ποσοστά μετατροπής

Η στοίβα SEO Services India είναι ταχύτερη, ευκολότερη στην πλοήγηση και θα εμφανίζεται με ακρίβεια σε ένα ευρύ φάσμα συσκευών, που περιλαμβάνει smartphones και tablets. Οι ιστότοποι που είναι εύκολο να διαβαστούν και να εξερευνηθούν είναι βέβαιο ότι θα διεκδικήσουν και θα κρατήσουν την προσοχή των οπαδών ή των επισκεπτών σας – για παράδειγμα, και είναι βέβαιο ότι θα γίνουν υποστηρικτές των πιστών πελατών σας και θα φέρουν τους ανθρώπους πίσω. Αποκτήστε υψηλά ποσοστά μετατροπής με το μάρκετινγκ SEO και αναρωτηθείτε γιατί δεν έχετε επενδύσει σε μια τέτοια στρατηγική.

Κερδίζει τον ανταγωνισμό

Θα πρέπει να παρέχουμε δύο εταιρείες σε παρόμοιο κλάδο που πωλούν συγκρίσιμα πράγματα σε ανταγωνιστικές τιμές. Η μία από αυτές διαθέτει έναν αποτελεσματικό ιστότοπο, ενώ η άλλη όχι. Δεδομένου ότι όλα τα άλλα είναι ίσα, ποια οργάνωση πιστεύετε ότι θα πάρει περισσότερους πελάτες από μια τοπική αναζήτηση; Ποιος οργανισμός είναι πιθανότερο να γίνει πιο γρήγορος και να προχωρήσει στο επόμενο επίπεδο; Οι μηχανές αναζήτησης και η καλύτερη εταιρεία SEO στην Αθήνα είναι εξαιρετική.

Αναπτύσσει την αναγνωρισιμότητα του εμπορικού σήματος

Η οικοδόμηση της αναγνωρισιμότητας της μάρκας είναι ένα από τα οφέλη των υψηλότερων θέσεων SERP στο SEO. Όταν οι διαδικτυακές τοποθεσίες σας εμφανίζονται στην πρώτη σελίδα σημαντικών μηχανών αναζήτησης ιστού, όπως η Google, η Yahoo και η Bing, οι δυνητικοί πελάτες σας είναι βέβαιο ότι θα εμπιστεύονται την επωνυμία σας όταν αναζητούν μια συγκεκριμένη φράση και όχι άλλες επιχειρήσεις που δεν έχουν σταθερή παρουσία στο διαδίκτυο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι ιδιωτικές επιχειρήσεις πρέπει να δημιουργήσουν καλύτερη αναγνωρισιμότητα της μάρκας (σε τοπικό επίπεδο ή με ευρεία επέκταση). Η εταιρεία μας είναι ο κορυφαίος οργανισμός SEO στην Αθήνα που διαπρέπει στην προσφορά κορυφαίων υπηρεσιών SEO στην Αθήνα.

Εύκολα κατανοητοί ιστότοποι

Η εταιρεία SEO στην Αθήνα θα βοηθήσει τους επιχειρηματίες στη δημιουργία ενός ταχύτερου, ομαλότερου και πιο ευχάριστου ιστότοπου. Οι ιστότοποι που είναι καλά οργανωμένοι, τακτοποιημένοι και καλά συντηρημένοι ενθαρρύνουν τους επισκέπτες να παραμείνουν περισσότερο, μειώνοντας το ποσοστό αναπήδησης και αυξάνοντας την επισκεψιμότητα του ιστότοπου. Επιπλέον, το φιλικό προς το SEO εξαιρετικά σχετικό περιεχόμενο (σελίδες προσφορών και κομμάτια ιστολογίου) διατηρεί τους αναγνώστες σας ευχαριστημένους, επειδή είναι βέβαιο ότι θα εγκατασταθούν, θα απαντήσουν στις ερωτήσεις τους, θα χειριστούν τα σημαντικά τους ζητήματα.

Οδηγεί το κοινό στον ιστότοπό σας

Η έναρξη μιας επιχείρησης είναι ένα δύσκολο έργο. Ένας από τους θεμελιώδεις στόχους της δραστηριότητας μάρκετινγκ ή προώθησης SEO σας θα πρέπει να είναι η αύξηση της έκθεσης και της προσοχής σας. Επειδή δισεκατομμύρια άτομα μπορούν πλέον να βρεθούν στο διαδίκτυο, η ύπαρξη ενός ιστότοπου είναι ένα κρίσιμο βήμα για τη βελτίωση της προβολής της εταιρείας σας. Το SEO μπορεί να σας βοηθήσει στην επίτευξη αυτού του στόχου με την ενίσχυση των επισκεπτών στον ιστότοπό σας. Βοηθά τον ιστότοπό σας να ξεχωρίζει και διευκολύνει τους ανθρώπους να σας βρουν – το ποσό της ευαισθητοποίησης.

Μεταμορφώστε τη διαδικτυακή σας παρουσία με τις καλύτερες υπηρεσίες - προώθηση ιστοσελίδων SEO στην Αθήνα

Η υπηρεσία SEO (Search Engine Optimization) είναι ο πιο συνηθισμένος τρόπος για προώθηση ιστοσελίδας ή περιεχομένου ώστε να τοποθετηθεί υψηλότερα στη Google. Ως εκ τούτου, τα εργαλεία αναζήτησης στο διαδίκτυο, όπως η Google, το εμφανίζουν προς το υψηλότερο σημείο της σελίδας όταν κάποιος αναζητά κάτι μέσω SEO.

Το SEO είναι ένα κρίσιμο στοιχείο στο πλαίσιο του ψηφιακού μάρκετινγκ, δεδομένου ότι οι άνθρωποι πραγματοποιούν τρισεκατομμύρια αναζητήσεις κάθε χρόνο, συχνά με εμπορική πρόθεση να βρουν πληροφορίες σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες. Η αναζήτηση είναι συνήθως η κύρια πηγή διαδικτυακής κίνησης για τις επιχειρήσεις, ενισχύοντας άλλες μορφές μάρκετινγκ. Η υψηλότερη έκθεση και τοποθέτηση στα αποτελέσματα αναζήτησης σε σχέση με τον ανταγωνισμό σας μπορεί να επηρεάσει σημαντικά το τελικό σας αποτέλεσμα.

Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, τα αποτελέσματα αναζήτησης με μέσο το SEO έχουν εξελιχθεί ώστε να παρέχουν στους χρήστες πιο άμεσες απαντήσεις και πληροφορίες, οι οποίες είναι πιο πιθανό να τους κρατήσουν στη σελίδα αποτελεσμάτων αντί να τους ανακατευθύνουν σε άλλους ιστότοπους.

Επιπλέον, τα συστατικά των αποτελεσμάτων αναζήτησης, όπως τα πλούσια αποτελέσματα και οι πίνακες γνώσεων, μπορούν να αυξήσουν την ορατότητα και να παρέχουν στους χρήστες περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία σας απευθείας στα αποτελέσματα του SEO.

Συνοψίζοντας, το SEO αποτελεί το θεμέλιο ενός ισορροπημένου περιβάλλοντος μάρκετινγκ. Όταν συνειδητοποιήσετε τι θέλουν οι επισκέπτες του ιστοτόπου σας, μπορείτε να εφαρμόσετε αυτή τη γνώση στις εκστρατείες SEO (τόσο στις αγορασμένες όσο και στις οργανικές), στον ιστότοπο, στις ιδιότητες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και σε άλλα.

Όσο πιο ορατές είναι οι σελίδες σας στα αποτελέσματα αναζήτησης, το seo είναι  ο καλύτερος τρόπος για να προσελκύσετε την προσοχή και νέους και υπάρχοντες πελάτες στην επιχείρησή σας.

Γιατί είμαστε η καλύτερη επιλογή; - προώθηση ιστοσελίδων SEO στην Αθήνα

Προσφέρουμε τα ακόλουθα πρόσθετα & τις κορυφαίες υπηρεσίες για προώθηση ιστοσελίδων SEO στην Αθήνα εκτός από το να λέμε το προφανές: σας βοηθάμε να καταταγείτε στο νούμερο 1 στις μηχανές αναζήτησης.

Ομάδα εμπειρογνωμόνων SEO – Σε ένα αξιοσημείωτα σύντομο χρονικό διάστημα, έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα ειδικών SEO που παρέχουν τις καλύτερες υπηρεσίες για προώθηση ιστοσελίδων SEO στην Αθήνα. Κάθε άτομο αναλαμβάνει μόνο μία επιχείρηση, γεγονός που τους κρατάει επικεντρωμένους στην ολοκλήρωση των προορισμών. Οι ειδικοί μας στο SEO είναι αρκετά εξειδικευμένοι και ικανοί για να φέρουν την ιστοσελίδα ή την επιχείρησή σας στο προσκήνιο.
Σοβαρός διευθυντής έργου – Έχουμε έναν εξειδικευμένο διευθυντή έργου για κάθε μάρκα, δίνοντας ελάχιστη σημασία στο πόσο μικροσκοπικές ή τεράστιες είναι οι δραστηριότητες. Το κύριο επάγγελμα του υπεύθυνου επιχειρήσεων είναι να δίνει αξιόπιστα κορυφαία αποτελέσματα και τις κορυφαίες υπηρεσίες SEO στην Αθήνα. Οι διαχειριστές των έργων μας είναι αρκετά αυστηροί για να χειρίζονται όλα τα έργα SEO και να παρέχουν λογική εποπτεία και παρακολούθηση.
Προσανατολισμένη στις πληροφορίες συμπεριφορά – Όντας μια ανώτερη εταιρεία για προώθηση ιστοσελίδων SEO στην Αθήνα φροντίζουμε να εξελισσόμαστε συνεχώς. Αυτό μας βοηθά να είμαστε μια ανταγωνιστική εταιρεία που παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες SEO στην Αθήνα. Όσο περισσότερες πληροφορίες μπορούμε να συγκεντρώσουμε για την επιχείρησή σας, τόσο καλύτερες αποφάσεις μπορούμε να πάρουμε με τη βοήθεια της ομάδας SEO.
Καταγεγραμμένα αποτελέσματα SEO – Ως ο κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών για προώθηση ιστοσελίδων SEO στην Αθήνα βοηθάμε τα πιο πρόσφατα και ανανεωμένα μέσα για την παροχή των καλύτερων αποτελεσμάτων στους πελάτες μας. Επιπλέον, μπορείτε να εξετάσετε την κατανόηση σημείο προς σημείο του τρόπου με τον οποίο εργαζόμαστε. Η πλούσια ποιότητα των μεθόδων και διαδικασιών εργασίας μας προσφέρει στους καταναλωτές την εμπιστοσύνη και την πίστη να συνεχίσουν να συνεργάζονται μαζί μας ακόμη και μακροπρόθεσμα.
Τακτικές αναφορές SEO – Καταλήγουμε να διασφαλίζουμε ότι οι πελάτες μας έχουν πρόσβαση στις πιο πρόσφατες αναφορές SEO. Αυτές οι εκθέσεις βοηθούν επίσης στην ανάπτυξη μιας στρατηγικής για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας του seo. Η τακτική υποβολή εκθέσεων κάνει τους πελάτες μας να αισθάνονται πιο στενά συνδεδεμένοι με τις δραστηριότητές μας, καθώς εμφανίζουμε διαφανείς εκθέσεις σχετικά με τις υπηρεσίες SEO που παρέχουμε.

Πακέτα SEO που φέρνουν Leads και πωλήσεις

Ποιο είναι το νόημα της ύπαρξης μιας διαδικτυακής πλατφόρμας ή ιστοσελίδας όταν κανείς δεν μπορεί να την αναζητήσει; Βελτιώστε την ορατότητα της ιστοσελίδας σας στις πλατφόρμες των μηχανών αναζήτησης και ενισχύστε τις πωλήσεις σας. Είτε έχετε μια μικρή είτε μια μεγάλη επιχείρηση, οι τεχνικές βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης που εφαρμόζουμε θα φέρουν σίγουρα τα καλύτερα αποτελέσματα για την επιχείρησή σας. Προσφέρουμε τα καλύτερα πακέτα SEO που παρέχουν κορυφαία οργανική εμβέλεια και αυξάνουν τους οδηγούς.

 

Τι σας οδηγεί στα πακέτα SEO μας;

Χρειάζεστε ένα πακέτο SEO για να βοηθήσετε την ιστοσελίδα σας να καταταγεί υψηλότερα στις σελίδες αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης; Αν ισχύει αυτό, έχετε έρθει στο σωστό μέρος!  Παρέχουμε μια ποικιλία προσιτών και αποτελεσματικών πακέτων υπηρεσιών SEO που μπορούν να βοηθήσουν τον ιστότοπό σας να βελτιώσει την κατάταξή του.

 

Οι ειδικοί μας σε θέματα SEO θα συνεργαστούν μαζί σας για την ανάπτυξη ενός εξατομικευμένου πακέτου SEO που θα ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Θα σας βοηθήσουμε στην επιλογή των σωστών λέξεων-κλειδιών, στη βελτιστοποίηση του περιεχομένου του ιστοτόπου σας και στην κατασκευή υψηλής ποιότητας backlinks για την αύξηση της προβολής και του κύρους του ιστοτόπου σας. Με τη βοήθειά μας, μπορείτε να επιτύχετε την πρώτη θέση στις σελίδες αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης και να αποκτήσετε περισσότερη επισκεψιμότητα, leads και πωλήσεις για την επιχείρησή σας. Συνδεθείτε μαζί μας σήμερα για να εξερευνήσετε τα πακέτα SEO μας και πώς μπορούμε να βοηθήσουμε την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί στο διαδίκτυο.

Γιατί να επενδύσετε στα πακέτα seo μας;


Προσφέρουμε την καλύτερη τιμή σε πακέτα SEO που θα καλύψουν τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας και δεν θα σπάσουν την τράπεζα. Υπάρχουν ορισμένα πλεονεκτήματα για να επενδύσετε στα πακέτα SEO μας:

 

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα


Τα πάντα γίνονται ψηφιακά, οπότε αυξάνεται και η ανάγκη για SEO. Με την τεχνογνωσία μας στο SEO, παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες SEO για να βελτιώσετε την ηλεκτρονική παρουσία του ιστότοπού σας και να νικήσετε τους ανταγωνιστές σας αποκτώντας πλεονέκτημα. Όλα τα πακέτα SEO μας περιλαμβάνουν βασικές υπηρεσίες SEO, όπως το μάρκετινγκ περιεχομένου.

Οικονομικές λύσεις


Ποιος δεν χρειάζεται οργανική εμβέλεια και επισκεψιμότητα; Λοιπόν, οι ψηφιακοί έμποροι πιστεύουν στα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης και όχι στα πληρωμένα αποτελέσματα, καθώς το SEO παρέχει μακροχρόνια αποτελέσματα. Επομένως, γιατί να πληρώνετε για διαφημίσεις PPC, όταν έχετε τη δυνατότητα να κατακτήσετε την επισκεψιμότητα και τα έσοδα οργανικά;

Ισχυρή τοποθέτηση μάρκας

Κάντε τη θέση της μάρκας σας στο διαδίκτυο πιο ισχυρή από ποτέ μαζί μας. Είτε μια νέα νεοσύστατη επιχείρηση είτε μια τοπική επιχείρηση χρειάζεται διαδικτυακή προβολή, παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες SEO στην πόλη με προσιτά πακέτα SEO. Η έμπειρη και ικανή ομάδα ψηφιακού μάρκετινγκ που διαθέτουμε ενισχύει το εμπορικό σήμα της επιχείρησής σας.

Προσαρμοσμένα πακέτα

Δεν υπάρχει λόγος να παίρνετε πλήρη πακέτα SEO όταν έχετε προσαρμοσμένα πακέτα στην προσφορά. Ναι, στην εταιρεία μας παρέχουμε εξατομικευμένα πακέτα, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Η εξειδικευμένη ομάδα μας σας καθοδηγεί μέσω των καλύτερων λύσεων που θα σας βοηθήσουν να επεκτείνετε την επιχείρησή σας.

Εντυπωσιάστε στο διαδίκτυο

Ήρθε η ώρα να πατήσετε το πόδι σας στην επιτυχία στο διαδίκτυο. Τα προσιτά πακέτα SEO μας παρέχουν πολλά οφέλη για την επιχείρησή σας. Εκτός από την επισκεψιμότητα και την κατάταξη, βελτιώνουμε επίσης τη μετατροπή αποκτώντας περισσότερους πελάτες, την ορατότητα της μάρκας και την αυθεντία στον τομέα σας. Έτσι, θα νικήσετε τους ανταγωνιστές σας και θα ξεχωρίσετε.

Βιώσιμες λύσεις

Η τεχνογνωσία μας στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ θα αυξήσει την επισκεψιμότητα, τις πωλήσεις και την κατάταξη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η εταιρεία μας είναι μια κορυφαία εταιρεία ψηφιακού μάρκετινγκ στην Αθήνα, της οποίας τα πακέτα SEO αξίζουν κάθε δεκάρα. Ναι, η βιώσιμη λύση μας ωφελεί την επιχείρησή σας και βοηθά στην επίτευξη των επιχειρηματικών σας στόχων.

Μια ομάδα επαγγελματιών

Παραδώστε την επιχείρησή σας σε επαγγελματικές ομάδες για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Μια εξειδικευμένη υπηρεσία ψηφιακού μάρκετινγκ σας βοηθά να επιτύχετε εύκολα τους επιχειρηματικούς σας στόχους σε έναν ανταγωνιστικό κόσμο. Οι ειδικοί SEO μας είναι καλά εκπαιδευμένοι και ενημερωμένοι με τις τελευταίες τάσεις και ενημερώσεις της Google. Προσφέρουμε τα καλύτερα πακέτα SEO σε φιλική προς την τσέπη τιμή.

Τα πακέτα για το On-Page seo για αποτελεσματική προώθηση ιστοσελίδων περιλαμβάνουν:

Στόχος του SEO οποιασδήποτε ιστοσελίδας είναι η βελτιστοποίηση στην ιστοσελίδα ώστε να βγει στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων της google. Μια καλά εκτελεσμένη στρατηγική μάρκετινγκ On-Page SEO μπορεί να βελτιώσει γρήγορα την κατάταξη της ιστοσελίδας στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google. Διαβάστε αναλυτικά την On-Site SEO διαδικασία μας:

 

Έρευνα λέξεων-κλειδιών
Οι ειδικοί βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης μας διεξάγουν έρευνα λέξεων-κλειδιών για να προσδιορίσουν τον πιο κατάλληλο και σχετικό όρο αναζήτησης για το προϊόν και τις υπηρεσίες σας. Αποτελεί σημαντικό μέρος της διαδικασίας SEO μας, επειδή μας επιτρέπει να κάνουμε τέλεια βελτιστοποίηση της σελίδας και των λέξεων-κλειδιών για τους ιστότοπους. Επικεντρωνόμαστε στην αγορά-στόχο του πελάτη κατά την εκτέλεση της ανάλυσης και της έρευνας λέξεων-κλειδιών.

 

Έλεγχος ιστοτόπου και διόρθωση σφαλμάτων
Πραγματοποιούμε έναν ενδελεχή έλεγχο ιστότοπου για να εντοπίσουμε τα αδύνατα σημεία στον ιστότοπο του πελάτη μας. Για να βελτιώσουμε την εμπειρία χρήστη, εξετάζουμε τη δομή του ιστότοπου, την πλοήγηση, τη δομή URL, το Sitemap, την αρχιτεκτονική του ιστότοπου, τη βελτιστοποίηση του αρχείου Robots και την ταχύτητα φόρτωσης του ιστότοπου. Αυτοί είναι οι πιο σημαντικοί παράγοντες που εξετάζουμε κατά τη διάρκεια της Τεχνικής Επισκόπησης Ιστοσελίδας μας για να βελτιώσουμε την κατάταξη της ιστοσελίδας σας στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google.

 

Έλεγχος του περιεχομένου
Οι ειδικοί SEO μας διενεργούν έναν εις βάθος έλεγχο περιεχομένου για να εντοπίσουν τους τομείς που μπορούν να βελτιωθούν κατά τη διάρκεια της βελτιστοποίησης περιεχομένου. Αναλύουμε κάθε σελίδα και αναπτύσσουμε μια στρατηγική δημιουργίας και βελτιστοποίησης περιεχομένου για βελτιωμένα αποτελέσματα SEO. Αυτό βοηθά επίσης στην επεξεργασία και τη δημιουργία περιεχομένου υψηλής ποιότητας. Για να αυξήσουμε τη συνάφεια του περιεχομένου με το κοινό-στόχο, εξετάζουμε τις ετικέτες επικεφαλίδων, τους τίτλους σελίδων, την πυκνότητα λέξεων-κλειδιών, την εγγύτητα λέξεων-κλειδιών, την προβολή λέξεων-κλειδιών, την ποικιλομορφία λέξεων-κλειδιών και πολλούς άλλους παράγοντες.

 

Ρύθμιση παρακολούθησης μετατροπής

Ο πιο σημαντικός παράγοντας που εξετάζουμε κατά τη διάρκεια των εκστρατειών SEO είναι η μετατροπή. Για να το πετύχουμε αυτό, πρώτα συμβουλευόμαστε τους πελάτες μας για να καθορίσουμε τι συνιστά μια πραγματική μετατροπή γι’ αυτούς και την αξία αυτής της μετατροπής. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας SEO της σελίδας μας, ρυθμίζουμε στη συνέχεια την παρακολούθηση μετατροπών, τη ρύθμιση στόχων και την αξία στο Google Analytics. Αυτό βοηθά τους πελάτες μας στην παρακολούθηση των μετατροπών και στη μέτρηση της ποιότητας της εργασίας μας, καθώς και των επισκεπτών του ιστότοπου και της συμπεριφοράς των χρηστών.

 

Έλεγχος ανταγωνιστών
Οι ειδικοί SEO αναλύουν επίσης διεξοδικά τους ανταγωνιστές του πελάτη μας για να δώσουν στον ιστότοπό του ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Εξετάζουμε τη Domain Authority του ιστοτόπου τους και τη στρατηγική backlinking για την ανάπτυξη μιας καλύτερης στρατηγικής SEO.

 

Έλεγχος backlink
Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης On-Page, εξετάζουμε το προφίλ συνδέσμων για να εντοπίσουμε τα τοξικά backlinks που μπορούν να βλάψουν μακροπρόθεσμα τον ιστότοπο και να αφαιρέσουμε τα spam backlinks.

 

Εγκατάσταση εργαλείων
Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί πάντα ισχυρά αυτοματοποιημένα εργαλεία, όπως το Google Analytics, το Google Search Console και το Google Tag Manager, μεταξύ άλλων, για τη βελτιστοποίηση και την παρακολούθηση των μετατροπών και της επισκεψιμότητας στον ιστότοπο. Ρυθμίζουμε επίσης ένα Sitemap και ένα αρχείο Robots, αν χρειάζεται ακόμα να προστεθούν στον ιστότοπο για να τον βοηθήσουμε να επιτύχει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

 

Έλεγχος Blog

Η ομάδα μας διεξάγει μια εις βάθος ανάλυση του ιστολογίου για να εντοπίσει τους τομείς που μπορούν να βελτιστοποιηθούν για την ενίσχυση της αρχιτεκτονικής του ιστοτόπου. Ψάχνουμε για εσωτερική διασύνδεση και βελτιστοποίηση του κειμένου άγκυρας για να βελτιώσουμε τη χρηστικότητα και την ταχύτητα του ιστότοπου. Ενεργοποιήσαμε την κοινωνική κοινοποίηση για πιο αποτελεσματικό μάρκετινγκ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Off-Page SEO Περιέχει:

Το Off-Page SEO είναι ένα άλλο σημαντικό συστατικό της στρατηγικής μας για το μάρκετινγκ SEO. Το Off-Page SEO αναφέρεται επίσης ως Link Building. Οι μέθοδοι μας για την οικοδόμηση συνδέσμων είναι απολύτως ασφαλείς και ηθικές. Η ομάδα μας για την κατασκευή συνδέσμων τηρεί αυστηρά τις κατευθυντήριες γραμμές της Google για τη δημιουργία backlink. Επιπλέον, επικεντρώνονται στο μάρκετινγκ περιεχομένου για τη δημιουργία υψηλής ποιότητας φυσικών backlinks για τον ιστότοπο του πελάτη μας. Περισσότεροι υψηλής ποιότητας και έγκυροι σύνδεσμοι ενισχύουν το προφίλ συνδέσμων του ιστοτόπου σας.

Φόρουμ– Η εύρεση φόρουμ συζητήσεων σχετικών με τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας και η συνεισφορά διορατικών σχολίων είναι οι κύριοι στόχοι αυτής της δραστηριότητας εκτός σελίδας.Ως αποτέλεσμα, σας βοηθάμε να δημιουργήσετε σχέσεις μέσα στην κοινότητα, να επεκτείνετε την εμβέλειά σας και να τοποθετηθείτε ως λύτης προβλημάτων, ενισχύοντας έτσι τη φήμη σας.
Υποβολές άρθρων– Μια δημοσίευση σε ιστολόγιο ή μια υποβολή άρθρου είναι μια δραστηριότητα εκτός σελίδας κατά την οποία το δημοσιεύουμε σε έναν ιστότοπο τρίτου μέρους. Αυτό επιτρέπει στην εταιρεία σας να προσφέρει σχετικό υλικό σε ιστότοπους που είναι αφιερωμένοι στον κλάδο σας και να προσελκύσει μια εξειδικευμένη αγορά, η οποία προσφέρει άφθονες ευκαιρίες.
Υποβολή αγγελιών– Η δημοσίευση της διαφημιστικής σας καμπάνιας σε ιστότοπους υποβολής αγγελιών είναι γνωστή ως “υποβολή αγγελιών”. Είναι από τις καλύτερες μεθόδους για την αύξηση της προβολής των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας σε άλλες πλατφόρμες μηχανών αναζήτησης.
Δελτίο Τύπου– Η υποβολή δελτίου Τύπου είναι η διαδικασία συγγραφής κειμένων σχετικά με νέα γεγονότα, προϊόντα ή υπηρεσίες της εταιρείας και η υποβολή τους σε ιστότοπους δημοσίων σχέσεων. Πρόκειται για μια στρατηγική SEO εκτός σελίδας που συμβάλλει στη διάδοση των εκδηλώσεων, των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας στο διαδίκτυο για τη βελτίωση του SEO του ιστότοπού σας.
Guest Postings– Το Guest Blogging, γνωστό και ως guest posting, είναι μια στρατηγική μάρκετινγκ περιεχομένου και SEO κατά την οποία οι άνθρωποι γράφουν άρθρα για άλλους ιστότοπους για να προωθήσουν τις μάρκες και τις επιχειρήσεις τους.

.

Υπηρεσίες seo

Παρακολούθηση λέξεων-κλειδιών: Είναι απαραίτητο να διαχειρίζεστε, να ελέγχετε και να μετράτε τις λέξεις-κλειδιά-στόχους τελικά.  Παρέχουμε στους πελάτες μας πλήρη στοιχεία για την τοποθέτηση των λέξεων-κλειδιών, καθώς μετράμε συνεχώς τις λέξεις-κλειδιά-στόχους με εργαλεία SEO.

Μηνιαία υποβολή εκθέσεων: Παρέχουμε στους πελάτες μας μηνιαίες αναφορές σχετικά με τις στοχευμένες λέξεις-κλειδιά, τους οδηγούς, τις πωλήσεις και τις εκστρατείες τους. Διευκολύνουμε τις εύκολα κατανοητές αναφορές στις ιστοσελίδες τους.

Παρακολούθηση ιστοτόπων: Παρακολουθούμε και αναλύουμε συνεχώς τον ιστότοπό σας, ώστε όλα να παραμένουν καλά. Βελτιστοποιούμε διεξοδικά τον ιστότοπό σας για σφάλματα SEO και τα διορθώνουμε για καλύτερα αποτελέσματα.

Συνεχής υποστήριξη: Δεν παραδίδουμε μόνο μηνιαίες αναφορές, αλλά ενημερώνουμε επίσης τακτικά τους πελάτες μέσω Skype, τηλεφωνικών κλήσεων, WhatsApp ή οποιασδήποτε άλλης μεθόδου επιθυμούν.  Ασχολούμαστε επίσης με τους πελάτες και τους παρέχουμε τακτικές ενημερώσεις χρησιμοποιώντας εξειδικευμένες πλατφόρμες CRM.

Εταιρεία Seo για προώθηση ιστοσελίδων στην Αθήνα

Στην κορυφαία εταιρεία SEO στην Αθήνα, διαθέτουμε μια ομάδα έμπειρων εμπειρογνωμόνων που μπορούν να βελτιώσουν διάφορα τμήματα της διαδικτυακής σας παρουσίας και να σας προσφέρουν μια αποτελεσματική προώθηση ιστοσελίδας. Οι υπηρεσίες SEO είναι οφέλη που παρουσιάζονται συνήθως από ένα γραφείο SEO που βοηθά τον οργανισμό σας με επιτυχημένη βελτίωση του ιστότοπου. Η επιχείρησή σας πρέπει να διευρύνει τα στοιχεία αναζήτησης στα εργαλεία αναζήτησης στο διαδίκτυο, όπως το Google και το Bing, με το SEO.

Η πιο αποτελεσματική εταιρεία SEO  χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής για να προσελκύσει ανθρώπους στον ιστότοπό σας. Επειδή το SEO είναι ένα τεχνικό ζήτημα, είναι καλύτερο να αναθέσετε το έργο σε έναν εμπειρογνώμονα. Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης είναι η πιο δοκιμασμένη και αληθινή μέθοδος για την προσέλκυση επισκεπτών στον ιστότοπό σας. Ένας σύμβουλος SEO χρησιμοποιεί ολοκληρωμένες τακτικές για τη δημιουργία leads για τον ιστότοπό σας.

Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να εξοικονομήσετε χρόνο και να επενδύσετε τα χρήματά σας στη σωστή επιλογή. Σε αυτή την περίπτωση, η εταιρεία μας είναι το μέρος που πρέπει να αναζητήσετε, καθώς είναι η κορυφαία εταιρεία για προώθηση ιστοσελίδων SEO στην Αθήνα. Σας βοηθά να επιτύχετε την επιθυμητή θέση σας στις σελίδες αναζήτησης όπως η Google, ο κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών SEO στην Αθήνα. Οι κορυφαίοι σχεδιαστές ιστοτόπων μας μεταφέρουν την ιστοσελίδα σας σε ένα πλήρως βελτιστοποιημένο επίπεδο για να δώσουν μια γρήγορη ώθηση σε ολόκληρη την κατάταξη Google. Επιδιώκουμε πάντα να προσφέρουμε το καλύτερο συμφέρον του χρήστη. Η στρατηγική SEO μας δεν μας κάνει μοναδικούς, αλλά η ποιοτική μας εργασία SEO μας κάνει μοναδικούς και διακριτούς από τους άλλους.

Digital marketing τάσεις - υψηλής ποιότητας seo υπηρεσίες στην Αθήνα

Στην εταιρεία μας, διασφαλίζουμε ότι η μάρκα, ο ιστότοπος και οι προσπάθειες μάρκετινγκ σας θα αποδίδουν θαυμάσια κάθε φορά, χάρη στην ευρεία γνώση του κλάδου του SEO και την πελατοκεντρική μας προσέγγιση. Είμαστε μια έμπειρη ομάδα ειδικών που παραμένουν στην κορυφή όλων των τελευταίων τάσεων του ψηφιακού μάρκετινγκ. Κατανοούμε τις ατομικές απαιτήσεις και ταιριάζουμε με τις συγκεκριμένες ανάγκες SEO κάθε οργανισμού, ως premium SEO εταιρεία στην Αθήνα, αναγνωρίζουμε ότι ο καθένας έχει το δικό του σύνολο ζητημάτων και απαιτήσεων. Συνεργαζόμαστε για να βοηθήσουμε τους πελάτες σε διάφορους κλάδους να παραμείνουν μπροστά από τον ανταγωνισμό.

 

Ως η κορυφαία επιχείρηση SEO της Αθήνας, εργαζόμαστε σε πολλές πτυχές της διαδικτυακής σας παρουσίας μέσω του SEO. Παρέχουμε υπηρεσίες SEO για να βοηθήσουμε την εταιρεία σας να επιτύχει επιτυχημένη βελτίωση του ιστότοπου. Με το SEO, η εταιρεία σας μπορεί να επεκτείνει τα στοιχεία αναζήτησης στις διαδικτυακές μηχανές αναζήτησης όπως η Google και η Bing.

 

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτή την ευκαιρία οργανικής αναζήτησης SEO. Η ομάδα μας από έμπειρους και εξειδικευμένους συμβούλους SEO, κειμενογράφους και ψηφιακούς εμπόρους γνωρίζει τι χρειάζεται για να κάνει την ιστοσελίδα σας να ξεχωρίσει και να πετάξει στην κορυφή των Μηχανών Αναζήτησης, έχοντας κερδίσει κορυφαίες κατατάξεις στις Μηχανές Αναζήτησης για πελάτες από πολλούς κλάδους. Δεν βελτιστοποιούμε μόνο τον ιστότοπό σας για να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα με το SEO, αλλά σας βοηθάμε επίσης να δημιουργήσετε το εμπορικό σας σήμα ως αξιόπιστο και αξιόπιστο.

 

Χρησιμοποιώντας καθιερωμένες προσεγγίσεις και τακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, προσπαθούμε να βελτιώσουμε την ηλεκτρονική παρουσία του οργανισμού σας και να βελτιώσουμε τις θέσεις του ιστότοπού σας στη Google και σε άλλες μεγάλες Μηχανές Αναζήτησης. Κάθε καμπάνια SEO στην οποία εργαζόμαστε είναι εντελώς μοναδική για την εταιρεία σας, γεγονός που μας βοηθά να φέρουμε υψηλής ποιότητας, εστιασμένη επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες SEO μας

Ερωτήσεις σχετικά με τις seo υπηρεσίες


Ναι, προσφέρουμε. Λαμβάνουμε υπόψη τις ανάγκες του κάθε πελάτη μας και στη συνέχεια προσαρμόζουμε ένα πακέτο για να καλύψουμε αυτές τις ανάγκες.

Ναι, ως μέρος του πακέτου SEO, σας προσφέρουμε πλήρη ανάλυση ανταγωνιστών για τον ιστότοπό σας.

Η κατηγοριοποίηση των πακέτων μάς βοηθά να παρέχουμε τα αποτελέσματα που περιμένουν οι πελάτες μας. Τα διαφορετικά πακέτα επιτρέπουν στους πελάτες μας να καλύψουν τις ανάγκες τους, παραμένοντας εντός του προϋπολογισμού τους.

Κατανοούμε την μεταβαλλόμενη φύση των επιχειρήσεων και έτσι προσφέρουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα αλλαγής του πακέτου SEO τους. Μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε το πακέτο σας από μια μορφή σε μια άλλη μαζί μας.

Ναι, οι ειδικοί μας στο SEO προσπαθούν να προωθήσουν τον ιστότοπό σας για όλα τα κορυφαία εργαλεία αναζήτησης στο διαδίκτυο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαστε ο κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών SEO στην Αθήνα. Η Google είναι μέχρι στιγμής ο πιο διάσημος δείκτης ιστού στα περισσότερα έθνη.

Όταν τα περισσότερα άτομα αναζητούν ένα συγκεκριμένο προϊόν ή μια συγκεκριμένη διαχείριση στο διαδίκτυο, η παρουσία στο διαδίκτυο είναι θεμελιώδης. Η εταιρεία μας, ο πάροχος κορυφαίων υπηρεσιών SEO στην Αθήνα, βοηθά τον οργανισμό σας να τοποθετηθεί στην πρώτη σελίδα της Google. Αυτό δείχνει ότι οι επικείμενοι αγοραστές θα έχουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη σε εσάς.

Είμαστε μια ομάδα εμπειρογνωμόνων SEO με μακρόχρονη πείρα που μπορεί να βοηθήσει κάθε επιχείρηση να αναπτυχθεί. Η ικανότητά μας στην πιστοποιημένη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης, Pay Per Click, βελτιστοποίηση κοινωνικών μέσων (SMO) και τεχνικές ανάπτυξης και σχεδιασμού ιστοτόπων μπορούν σε έναν τέλειο κόσμο να καθοδηγήσουν στην ενίσχυση της προσοχής της μάρκας για την επιχείρησή σας στον ψηφιακό τομέα.